Με προσανατολισμό στην Πελοπόννησο και το Αττικό φως να μας θυμίζει γιατί τόσοι καλλιτέχνες και επιστήμονες – γνωστοί και άγνωστοι – επέλεξαν την Αίγινα ως τόπο τους, η επιλογή μας δεν θα μπορούσε παρά να εστιάζει στα κρασιά της Αττικής και της Πελοποννήσου.
Το Σαββατιανό της Αττικής και το Μοσχοφίλερο της Μαντινείας πρωταγωνιστούν, ενώ εξαιρετικές Ελληνικές ποικιλίες από όλη τη χώρα – όπως η Μανδηλαριά, η Μαλαγουζιά, η Ραψάνη και το Ξινόμαυρο, συμπληρώνουν τη λίστα μας για να συνοδεύσετε το φαγητό σας και να καμαρώσετε την άνοδο του Ελληνικού αμπελώνα.