Καλό φαγητό είναι το φαγητό που μας συγκινεί, που μας θυμίζει, που μας παρακινεί.
Για αυτούς τους λόγους στην Παναγίτσα αλλάζουμε και διαμορφώνουμε το μενού μας ανάλογα με τα πιο φρέσκα διαθέσιμα υλικά της Αίγινας.
Μαγειρεύουμε απλά, με ξεκάθαρες γεύσεις που προσπαθούν να αναδείξουν τη μοναδικότητα του ίδιου του προϊόντος.
Μαριναρισμένα ή παστά ψάρια του Σαρωνικού, δροσερές και γήινες σαλάτες από τα χωράφια της Αίγινας. Ψάρια, σιγομαγειρεμένο αρνάκι, αλλά και χυλοπίτες με κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, συνθέτουν μια καλή ιδέα από το μενού μας που όπως είπαμε συνδιαμορφώνεται με τις ορέξεις της φύσης.